Oflyt

Jag och Troll är inne i en svacka just nu. Min stora fråga just nu är: hur vänder man? Jag vill komma på rätsida igen och få lite flyt!

Exempel på oflyt:

Troll blir halt dagen innan första tävlingen på 6 månader, så att vi missar både Kanonsabotören och Värmlandsveckan. Han är visserligen bättre nu och gick lös lite igår och idag, vilket gjorde att han blev lite stelare igår, men han känns mjukare i muskeln (han är väldigt stel i rörelsen bakåt) och han rör sig rätt bra generellt! Det är svårt att se om han markerar faktiskt, fast det syns när han står stilla att han belastar benet mindre. Så kontentan är att det inte alls ser lika illa ut som sist, utan han borde vara fit for fight tills Frövi. Peppar peppar…

Igår klev dessutom Troll på en geting, så han blev tvärhalt på höger framtass! Jag blev också getingstucken (på jobbet när jag stack ner handen i en burk placerat inne i ett mörkt träd…. Fear factory varning!!!) för en vecka sen och fingret var svullet i typ 6 dagar, så jag förstår att det gjorde ont!

Min cykel har fått pyspunka och jag hittar inte hålet, trots vattenbad.

Det är kasst väder, vilket innebär att läderbaggarna inte är ute och flyger, vilket medför att jag inte kan jobba, vilket i sin tur medför att jag inte kommer tjäna några pengar eftersom jag är timanställd…

Jag lägger alltså tiden som jag egentligen skulle jobba och träna hund, på att jobba med min sommarkurs i Matlab. Det är ju bra iofs, MEN det GÅR bara INTE! Jag har jobbat i 5 dagar med samma uppgift, mailat med läraren osv osv, men jag har inte kommit någonstans egentligen!! Väldigt frustrerande…Jag tycker ju att det faktiskt är kul med programmeringen, men nu, när det inte funkar trots att jag testar alla varianter som jag kan komma på, då är det inte kul alls!

Så hur ska jag vända det här? Jag skulle behöva en ingivelse och inspiration i programmerandet, bättre väder och en frisk hund! But how? Bara vänta och fortsätta med programmerandet tills jag är gråtfärdig och har ont i magen känns ju som en dålig lösning…

Saker som iaf är bra just nu..:

Victor kommer hit ikväll!

Carina och My verkar trivas kanon tillsammans!!

Jag har hunnit med saker som man inte riktigt hinner annars, som att laga mina favvojeans, ändra axelbandet på ett linne som hade den pinsamma egenskapen att glida ner farligt mycket framtill, sy in en bikiniöverdel, putsa fönstren, bada Troll och borsta bort fantastiskt mycket päls på honom (varför fäller han massor nu???).

Jag ska ta hål i öronen har jag tänkt, så jag kan bli fin tills bröllopet där jag ska vara brudtärna!

Min klänning, som ska ändras lite på, passar nästan perfekt, så ändringen kostar bara 150 kr!

Håll nu tummarna för bättre väder, så att läderbaggarna flyger och jag får massor av jobb och att Troll fortsätter att bli bättre så att han kan följa med mig i hagarna! Under tiden så blir det Matlab…

Publicerat på 11 juli 2008, i Jobbelijobb!, Just nu, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ninnie:
  Låter som om det redan är vändning på gång! Håller tummarna för att det är så 😉

  Carina & Mysan:
  Hallojsan!
  Ja oj vilken härlig hund My är! *kramar om* Men jag fick så dåligt samvete idag när du sa att du blev gråtfärdig…. *lessen* Jag ville absolut inte göra dej lessen utan bara visa att vi har det bra här uppe i regniga Norrland… Tur att Viktor kom och tröstade dej… *tummen upp*
  Nej nu ska jag gå och gosa lite med puppiesarna igen och självklart hänge ju My på då….
  Kramelikram så hörs vi mer en annan dag och när man har haft mycke totur så vänder det…
  Fråga mej jag vet because I’ve been there and done that…..

  Ulrika o Royce:
  Ett tips när det gäller Matlab, kolla med Rolf… Han är en fena på Matlab!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: