Hältutredning

I morgon så åker Troll till veterinären på hältutredning. Jag hoppas att dom hittar vad som är fel. Sätts han in på Rimadyl så är det kört med Frövi också, fast det är det väl ändå med tanke på att han han nu varit halt i 10 dagar utan bättring.

Jag har med honom på jobbet och vi går ju inte så långa sträckor, utan vi går en liten sväng, sen tar vi hand om djuren, sen går vi en sväng igen osv, men det verkar bli för jobbigt för honom ändå. Det syns inte mer då, men han blir ju inte bättre heller.

Idag är det vilodag iaf, inget jobb, och i morgon ska han till vet och i helgen så ska han vara hos min lillebror så då blir det inte heller många knop.

Jag har iaf fått ordning på punkan och nu ska jag till skolan för att få lite hjälp med Matlab-upggiften som jag fortfarande inte har löst. Förhoppningsvis så fixar det sig idag!

Publicerat på 15 juli 2008, i Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ninnie:
    Hmmm, låter inte bra med hältan. Håller tummarna för att det inte är allvarligt!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: