Syskonträff och lite annat

Min dator är för tillfället knäpp och ifrågasätter det mesta jag gör med att utlysa varningar för bristande säkerhetscertifikat. Till exempel så kan jag inte använda mitt Bank-ID så jag kan inte läsa post från CSN, jag kommer inte in på MSN och det är struligt att komma fram till mail o liknande. Jag kan heller inte blogga, för mina inlägg sparas inte av något märklig anledning, så nu är det en kompis som hjälper mig! Tack Carro!! Jag har ingen aning om varför det strular, men det lutar åt att jag måste formattera om datorn… Inte så kul…

Troll är mycket bättre, jag kan se någon liten stelhet när han sprungit mycket och ännu så låter jag honom inte röra sig hur mycket som helst, men han var lös en hel del igår och det gick bra! Så himla skönt!
Lilla My var på utställning i lördags och kammade hem CK!! Så himla kul och OJ vilken snygging jag har haft utan att veta om det!!! GRATTIS Carina och Mysan!!!

Jag och Vic
var på syskonträff i helgen med min mamma och mina syskon! Mycket trevligt var det, med grillad mat och kubb- och kortspel! Jag och Vic sov för första gången i mitt nya tält också och trots att det regnade hela natten så var det torrt inne i tältet!
Tyvärr så blev jag och lillebrorsan (som inte är så liten..) sjuka efteråt, så nu sitter jag med värkande kropp, ont i halsen och täppt näsa och pluggar. Jag måste ut och jobba idag också, men det regnar nu på morgonen så jag väntar lite med att åka ut.. Läderbaggarna gillar inte det här vädret heller…
Idag går tankarna till familjen Brundin, som förlorade Oidipus igår. Fy vad hemsk att få en älskad vän bortryckt så plötsligt!! Massor med kramar till er!!!

Publicerat på 06 augusti 2008, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Lena:
    Tack!! För Grattis!Jag suger på den karamellen ett bra tag tror jag Håller tummarna för att han håller nu Troll-boll, så trist att hålla igen!! Kram LåSåL

    Gilla

%d bloggare gillar detta: