Fortfarande knäpp dator

Jag kan fortfarande inte uppdatera här hemifrån så nu sitter jag på brorsans dator…

Läderbaggejobbet är nu nästan slut, vi ska ut på fredag och plocka ner alla fällor och sen är det klart! Just nu är jag ledig, eller ledig och ledig, jag har ju det kära matlab kvar. Nu har jag iaf lyckats med 3 av 4 uppgifter så det är bara en kvar! Förhoppningsvis så klarar jag den utan alltför större besvär…

Troll var bättre i slutet på förra veckan, men var sämre efter helgen då han var bortlämnad hos hundvakt. Han har förmodligen rört på sig för mycket och kanske på för hårt underlag? Nu är han lite bättre igen, men det känns lite hopplöst att han blev sämre… Jäkla skit!! Det känns som att mitt agilitytävlande verkligen aldrig riktigt kommer igång. Freddan och jag tävlade ordentligt i strax över ett år innan hans knäskada gick upp och satte p för alla planer och nu har Troll varit halt hela säsongen och det ser ju ut som att vi inte kommer ut på några tävlingar innan säsongen är slut för i år. Men huvudsaken är att han blir frisk vovven, det är så tråkigt att gå i koppel och aldrig få träna och leka som han vill… Ska ringa vet i eftermiddag, kanske skulle det funka med Rimadyl om han har benhinneinflammation? Eller vad annars kan det vara som går upp så snabbt igen och som verkar vara så svårläkt?

Vår fortsättningskurs i agility började igår och dom var väldigt tappra där dom tränade 1 ½ timme i regn… Fy vilket väder det var!! Mina regnställsbyxor var blöta igenom och jackan var också blöt, fast den var inte en riktig regnjacka utan bara vattenresistent. Ett par av hundarna var smarta nog att gå in i tunnlarna och vägra gå ut igen, där regnade det ju inte på dom, stackarna… Men duktiga var dom ändå, flera har tränat under sommaren så det gick kalas!

Jag höll i en möhippa i helgen för Carro, som ska gifta sig snart! Det blev riktigt lyckat, med fysiska och mentala utmaningar på Boda borg och sen massor av mat och lekar på Tolefors gård innan vi gick ut och dansade! Sen satt vi och pratade om mäns och kvinnors olika villkor i samhället till halv sex på morgonen… Mycket trevligt!!! Jag kan verkligen rekommendera båda ställena!!

Nu ska jag hem och tillbaka till plugget igen!!

Publicerat på 13 augusti 2008, i Jobbelijobb!, Skador, Studierna, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Åsa o toktassarna:
    Simning då? Har en fundering nämligen, men det fungerar bara om Troll får simma

    Gilla

%d bloggare gillar detta: