Slut på datorproblemet?

Nu är nog datorn fixad… Det verkar ha varit ett virus som ställde om datorns datum till år 2000… Ett millenieproblem fast baklänges liksom..? Nu är iaf datumet fixat, men licensen på antivirusprogrammet har gått ut eftersom jag skaffade det år 2000, fast det egentligen var 2008… Förvirrande? Ja, något, fast förhoppningsvis så löser det sig till slut…

Veterinären tyckte att Rimadyl var en bra idé, så jag ska hämta ut det så får han stå på det ett par veckor så får vi se hur det går. Han ska vara i koppel under tiden, fast han går ju lite lös på promenaderna… Svårt att bajsa annars.

Nu kommer en bildkavalkad!!

Man kan ju inte klaga på utsikten från ”kontoret”

Yra hängde med en helg och hon lärde sig snabbt att rulla ihop sig och somna när jag ställde ned ryggsäcken.

Tårticka!! En signalart som visar på fina ekmiljöer!!

Mitt nya tält!!

Åskan rullar söder om Linköping… Vackert att kolla på håll, kanske lite läskigt att stå mitt i!

Publicerat på 14 augusti 2008, i Foto, Just nu, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Åsa o toktassarna:
  Coola bilder!

  Ditt tält verkar som det är som vårt fast en senare version. Är det så att det går att knäppa ner innertältet utan att ta ner yttertältet? Det går i vårt o det är kanon när man är lite fler (fem pers iaf) som inte vill laga mat i regnet
  Åsa o toktassarna:
  Vårt tält har varit kanonbra i flera år nu så det var ett bra köp

  Gilla

%d bloggare gillar detta: