Vargar!

Igår ringde Åsa och frågade om jag ville hänga med till Kolmården och hälsa på vargar! Det var ett gäng unga vildar som bara vissa i personalen riskfritt kunde ta in besökare till och vi skulle då följa med en annan tjej medan tjejen som nappat dom stod förklädd och tittade på utanför hägnet. Det var inga större grejer som hänt men en av buspojkarna hade nafsat lite och så!

Förutom några mindre missöden så gick det bra, Frida blev lite nafsad på och Åsa fick en tand i näsan så hon blödde rejält! Vi fick gå ut och tvätta blod och stoppa med papper och göra ett nytt försök! Vargarna var 7 st, blandat med hanar och tikar, dom är 1 ½ år och mitt i värsta slyngelåldern! Ledaren snodde ett papper ur min bakficka som jag missade och jag kunde ju bara glömma att få det tillbaka! Hoppas det inte var något viktigt…

En annan hane försökte ta mitt linsskydd, men det ville jag inte! Efter en kort dragkamp så vann jag faktiskt! Det är heta känslor i vargflocken och det ser väldigt våldsamt ut emellanåt! Man får ju vara glad att vi inte har såna känsloutbrott hemma!

Vi tog en massa bilder förstås! De 3 första har jag tagit, resten har Åsa fotat!!

Heta känslor i flocken!

”Jag ska bara smaka lite”! Frida i vargflocken!

”Vad har du i näsan??”

”Hej, vem är du??”

”Jag vill ha linsskydd!!!”

Publicerat på 27 augusti 2008, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ninnie:
    Wow, vilken upplevelse! Lyckliga du!

    Pia:
    Underbart! Dem är så vackra..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: