Deppigt..

Idag är det inte så muntert här… Ringde precis och avbokade en simtid på Norsholm, för jag har inte råd att fortsätta simma med Troll, så det känns lite meningslöst att göra det bara 2 gånger… Surt som satan, men vad gör man när man slutar skolan i oktober, dvs får sista studielånet i slutet på september och sen inte har något jobb? Är ju dumt att ha en välmusklad fin hund om man sen inte har råd att köpa mat och betala hyran… Det får gå ändå på något sätt, med viktmanchetter och simning i lagunen så länge det går.

Jag har fått veta att hälften av mina resultat inte stämmer på exjobbet, inte för att jag har gjort något fel, utan för att vi gjort en felaktig förutsättning som gav lite konstiga resultat när vi jämfört dom med nya körningar. Ännu fler körningar till mitt exjobb alltså och därmed fler resultat att bearbeta… Ingen aning om hur jag ska hinna skriva allt, bearbeta resultat och göra ett regressionsträd på fem veckor, vilket är väldigt kort med tid. Jag tyckte att jag lagom borde hinna att skriva, det andra hade jag inte riktigt tagit med i beräkningarna…

Nästa vecka ska jag dessutom börja jobba med telefonförsäljningen igen. Inte sådär superkul, men iaf lite extra pengar som kommer in när jag inte får något annat! Tyvärr blir det ganska stressigt, skola hela dagarna och sen jobb måndgar och onsdagar och agilitykurs på tisdagar, tur att jag och Linnea hjälps åt med hundpassning så att det iaf löser sig! Träna däremot, det får jag hinna med i slutet på veckorna framöver…

Just nu så känns det stressigt med det mesta, men saker och ting har ju en förmåga att lösa sig när man sen står mitt i det. Det känns som ett bra beslut att inte åka till VM iaf, den tiden precis innan inlämning av exjobbet och den utgiften hade blivit svår att klara! Nu måste jag leva väldigt billigt och snålt här, samt söka jobb varje ledig tid! Dvs den tiden som jag inte pluggar, jobbar, äter, sover, går ut med Troll och fixar klart det sista i matlabkursen…

Publicerat på 28 augusti 2008, i Jobbelijobb!, Just nu, Rehab, Studierna, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ninnie:
  ojojoj! Glöm inte att bara luta dig tillbaka ibland! Allt finns kvar efter jul 🙂 Lycka till med allt!

  Ulrika:
  Du är jätteduktig – titta vad mycket du hinner med och allt det andra finns kvar, jag lovar dig! KRAM

  Åsa o toktassarna:
  Hon var inte ens 42,5 ju

  Pia:
  Oj oj låter inge vidare just nu men det saker och ting brukar ju lösa sig när man minst anar det. Lycka till med exjobbet. Och en fråga vilken lagun brukar ni bada i? Vinberga?
  //Pia med flock

  Reneth:
  Oj, det låter inget vidare. Massor med exjobb alltså. Men det går du är kanonduktig Hedvig En vacker dag är exjobbet klart och du kan verkligen ägna dig åt något roligare. Synd på simningen. Hoppas det löser sig i alla fall. Maten är som sagt viktigast. Vill du ha tips på billig middag så är jag bra på det. Fem barn och massor av resor och agilityhundar. Man har lärt sig koka soppa på den spik.
  Kram
  Reneth

  Reneth:
  1.a receptet. Veg. Lasagne

  Billig auburgine alt. zucchini alt båda. Klyv på längden, fräs i olja gärna oliv. Lägg ett lager av dessa i botten på en smord ugnsfastform. Fräs, svamp (helst färsk egen plockad eller champinjoner) tillsammans med lök (gärna röd, men du tar det som är billigt) Blanda med passerade tomater. krydda med salt peppar och basilika om du har. Gör en vit sås av lite mjöl, marg eller olja och ca 5 dl mjölk.Krydda med salt peppar och vitlök om du gillar vitlök förståss. Lägg fräset ovanpå det första lagret, den vita såsen över det och varva sedan så att du får 2 eller tre lager med auburgine, Zucchini med fräs och sås över. Sluta med den vita såsen. Lägg lite ost över om du så önskar. Man kan riva sina ostkanter som man annars slänger och få en bra och billig blandning. Sätt in på 175-200 grader i ugnen. Gör du mycket har du till matlådor i flera dagar.

  Gillar du inte svamp går det bra med paprika, eller cornfärs, men då blir det lite dyrare att laga till.

  Ha det bra
  Kram
  Reneth

  Gilla

%d bloggare gillar detta: