Energikick!

Så igår, när jag suttit och känt mig ganska korkad hela förmiddagen när jag fattade noll av hela mitt exjobb, och sen känt mig lite smartare på eftermiddagen när det gick lite bättre, så gick jag upp till Ryds motionscentrum och träffade Linnea! Vi sprang 2,5-an i ganska bra tempo med Troll, Rocky och Tage och pratade under tiden och det var himla trevligt att inte springa själv! När jag kom hem så var jag på ett vansinnigt bra humör och gick bara runt och trivdes! Jag gjorde inget särskilt egentligen, dammsög, handlade och lagade mat innan Anna kom med Yra och Asko som ska vara här i helgen, men jag bara gick runt och stortrivdes med tillvaron! Jag funderade ett tag på varför allt kändes så bra helt plötsligt (det var ju lite deppigare dagen innan…) och sen kom jag på det: Joggingturen förstås!! Den gav mig en sån energikick så jag levde på det i flera timmar! Ska definitivt försöka peta in det i schemat oftare och gärna på eftermiddagen så att jag kan rida på den energivågen hela kvällen sen! Jag brukar oftast springa ganska sent på kvällen och då blir det inte riktigt samma sak…

Idag så trillade det in en annan bra nyhet, nämligen att jag får studiemedel hela hösten!! Alltså så behöver jag inte leva med kniven på strupen riktigt än, utan jag har ett andrum efter examen, där jag kan leta reda på ett jobb och en lägenhet. Vänner och uppfödare kan vara lugna, vi kommer inte svälta ihjäl än !! Skönt att slippa den stressen!!

Den här helgen har jag bestämt att göra saker som jag VILL göra och inte måste… Med ett undantag för lite matlab, om jag hinner. Det behövs andrum när man har en upptagen period framför sig… Så jag och Anna-Carin har varit och simmat med Troll och Index! AC har en gummibåt, så vi krängde på hundarna flytvästar och rodde ut i lagunen! Jag lät Trollis vila ett par omgångar genom att hålla i honom i flytvästen och frambenet, hängandes över kanten. Kändes lite farligt att hänga över kanten och var nära att trilla i, men det är ju bra om det går att lösa så att han får vila mellan varven. Nu har vi bestämt att simma ihop åtminstone 1 gång per vecka, så slipper jag mitt dåliga samvete över att Troll inte får simma i bassäng…

Tre hundar i bilen blir ganska trångt!

Sen var jag och fikade med en gammal klasskompis från gymnasiet som jag inte sett på 10 år! Jag hade tydligen inte förändrats alls, och det är ju alltid trevligt att höra.

Nicke och jag, 10 år senare=)

Jag var ju brudtärna i helgen! Så tjusig är jag ju väldigt sällan, så jag måste ju slänga in en bild på mig, som omväxling mot hundkläder och gympaskor…

Brudtärna, fast med brudens bukett! Jag och bruden Caroline! Hon har skor, men inte jag, egentligen är vi lika långa...

Sen måste jag bara peta in en bild från min och Victors underbara söndag!! Det var underbart väder och vi råkade köra fel på Omberg, så vi hamnade i Borghamn och Vadstena! Vi kollade in Vättern från alla möjliga ställen och tog en massa härliga bilder! Som en bonussemesterdag, en helt vanlig söndag! Bara såååå härligt!!

Framför Vätterns blåa vatten!

Publicerat på 30 augusti 2008, i Foto, Hedvigs träning, Rehab, Simma, Studierna, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ninnie:
    Åååh, vad du är fin i fjollkläder ;-)! Du platsar verkligen i sociteten!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: