Matlab och hundar

Jag sitter och försöker få ihop sista matlab-uppgiften till sommarkursen och jag fattar inte att det ska vara så svårt att fatta! Knökäckligt är det och jag få det ur världen så jag bara kan glömma att matlab existerar. Det GÅR ju inte, kanske har jag en negativ inställning (haha, ingen tvekan om det??) , men det är svårt att göra den positiv när man försöker göra något så TRÅKIGT!! Blä!

Det har varit rätt fullt med hundar här och jag känner just nu att 4 hundar, det ska jag INTE ha! Två är precis lagom. Fast kanske inte just lilla Fem, hon är trevlig, men så klängig så hon ska ligga PÅ mig hela tiden och det är kanske inte vad jag uppskattar allra mest hos en hund. Snart ska vi iaf ut och kolla till fåren och då får hon ju lite att göra iaf..

Igår gick jag och Anna en härlig promenad i Vidingsjöskogen, borde oftare försöka ta promenaderna med kompisar för det är ju riktigt trevligt att prata under tiden!

Här kommer en bild med Fem, Troll, Asko och Yra i halvdunklet!

Och en bild på några av de mängder av flugsvamp som finns i skogen nu!

Publicerat på 13 september 2008, i Foto, Studierna. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Åhza och Mary:
  Jag har för tillfället fem! Passar mammas också. Definitivt ett antal jag inte heller rekommenderar…

  Åsa o Lovis:
  Vi promenerar gärna med er nån dag!

  Hade ju åxå fyra hundar i veckan och nej, vill inte ha så många nej…

  Åsa o Lovis:
  Onsdagen kanske? Måndag jobbar jag till 15, torsdagen åker jag till Hfors, tisdagen är jag upptagen

  Åsa o Lovis:
  Jupp, det blir bra. När har du lunch? Då kommer jag till Vårdcentralen då helt enkelt!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: