Ensamma hemma

Nu har Fem åkt hem och Rocky och Tage ska inte vara hos mig längre heller. Bara Trollis och jag kvar alltså! Jag var riktigt trött igår och bestämde mig för att plugga hemma av den anledningen. Så många timmar pluggat blev det kanske inte, men jag var GRYMT effektiv och fick MASSOR gjort! Så himla skönt att hinna städa, tvätta lite och få massor skrivet på exjobbet, och sen åka och hålla agilitykurs på kvällen.

Konstaterade det för mig själv igår, att om jag trivs och är pigg och känner mig motiverad så går det grymt mycket bättre att skriva än om jag är trött, håglös, har skitigt hemma och sitter i skolan. Alltså, viss tid på att fixa runt omkring mig, ger ett bättre och effektivare resultat i plugget! Det är väl investerad tid att sova lite längre på morgonen och att sitta hemma och plugga ibland!

Jag och Trollis tränade lite lydnad innan agilitykursen och vi plockade fram metallen. Troll hade inte alls någon lust att hålla i den, men var TYST iaf, och efter att ha peppat upp honom lite så apporterade han fint! Vore ju kul att plocka hem championatet om jag kan fixa till lite träningsmotivation i lydnaden…

Idag blir det prommis med Eva-Marie på lunchen, ska bli trevligt!!

Publicerat på 17 september 2008, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Anna & vättarna:
    Ska fila lite på Askos lydnadsetta i höst så vi kanske kan ta några pass ihop? Lusselydnaden på klubben kan ju vara ett mål?

    Anna & vättarna:
    Det låter som en bra plan

    Gilla

%d bloggare gillar detta: