Länge sen!

Nu var det ett tag sen jag bloggade, har helt enkelt inte haft tid! Nu sitter jag och jobbar med telefonförsäljningen och det går inte något vidare. Jag är inte så himla duktig på det här, fast det gick ju lite bättre i våras mot slutet. Nu har jag iaf sålt tre abbonnemang och känner mig ganska duktig! Det är hiskeligt tråkigt om man inte säljer något…

Troll har varit på kollo hos Frida, Henke och Isa i ett par dagar! Jag har nämligen varit på Bastedalens herrgård på konferens med skolan i två dagar! Härligt att komma iväg lite, men jobbigt att jag egentligen behöver sitta och skriva på exjobbet!

Igår gick Troll och jag ut och sprang 2,5an innan vi åkte till BK och höll i fortsättningskursen i agility! Som resultat så var Troll ordentliggt halt i morse. På VÄNSTER bakben… Vad är det för fel egentligen på min söta hund? Jag tror att det är en sträckning, för han var mycket bättre när han rört på sig lite, och efter en liten promenad så syntes det knappt. Dock så är han absolut inte bra och det är tillbaka i koppelvila några dagar så får jag hoppas att det hjälper. Begriper inte vad det är för fel, för nu så gjorde han verkligen inte något?? Skumt är det…

Exjobbet strular också, för vissa resultat har visat sig vara fel. Får lägga lite tid på att göra om det, å andra sidan så kommer jag kunna det riktigt bra!

Nu är det dags att gå hem!! Cykla hem i regnet…

Publicerat på 19 september 2008, i Jobbelijobb!, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ninnie:
    Asch, vad trist det är när allt strular. Hoppas att det bara var en sträckning.

    Att vara fin i fjollkläder är absolut en komplimang, om jag inte förklarat mig tidigare… Jag önskar att jag kunde bära upp såna fina klänningar!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: