Troll-update

Förra veckan var sjukt stressig, jag jobbade måndag, onsdag och torsdag kväll, spenderade tisdag kväll på LBKs agilityplan med fortsättarna och försökte få något skrivet på exjobbet resten av tiden. Resultatet blev att jag var gräsligt trött i fredags på kvällen och hela lördagen också. Först idag känner jag mig piggare, men nu har jag ju en nästan lika stressig vecka framför mig igen. Jag ser verkligen fram emot att vara klar med exjobbet så att jag kan få betalt för tiden jag jobbar och inte behöva jobba extra bara för att gå runt! Det är verkligen irriterande att hyran uppgår till hälften av studielånet och denna månad har jag 1900 kr kvar efter att räkningarna är betalda. Detta ska ska då räcka till mat till både mig och Troll, nöjen, bensin och annat som man behöver… Varma skor till exempel… Jaja, ska väl inte gnälla, MEN jag tycker verkligen att studiemedlet borde höjas!! Sådärja, då fick jag det sagt…

Trolleboll då, ja han blev jättestel efter simningen i fredags, inget som syntes på plats, men efter vila så har han hela helgen varit väldigt stel de första stegen. Jag blir GALEN! Det är så himla tråkigt att ha en hund som blir halt hela tiden och han har det ju så tråkigt så han blir väl deprimerad snart kraken..

Jag ringde därför till Djurdoktorn idag och fick en tid tills på onsdag. Nu vill jag kolla ALLT, fästingsjukdomar, tonsillit och allt vad det nu rimligtvis kan vara! Jag vill veta vad det här och jag vill ha en PLAN för hur jag kan jobba framåt istället för att jag försöker utöka och sen får bakslag hela tiden.. Jag hoppas verkligen att vi hittar nåt KONKRET, hittills så har ju just det inte gått så bra… Håll tummarna för oss!

Publicerat på 22 september 2008, i Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Reneth:
  Stackars Troll Hoppas de hittar felet och kan hjälpa er. Jag håller tummarna

  Anna & vättarna:
  Pratade du med Ritva också?

  eva marie:
  håller tummarna!! säg till om du vill ta en avslappnande promenad kramar om

  Gilla

%d bloggare gillar detta: