Helg!

Först ett STORT GRATTIS till Åsa och Erik som tog brons  och Anna och Tilda som kom 4 på VM!!! Så jäkla bra gjort!!!

Själv satt jag här hemma och följde VM via bloggar och resultatlistor, dock lååångt ifrån spänningen att vara på plats!

Här hemma har det varit en väldigt lugn helg, Victor kom i lördags eftermiddag och eftersom vi skulle på tapas-fest hos Eva Marie och Martin så blev det matlagning på avancerad nivå! Det blev en väldigt trevlig fest, med massor med god mat!! Tack EM och Martin för en mysig kväll!!!

Igår gjorde vi inte många knop, utan jag gick och la mig igen efter en morgonpromenad! Skönt, inte många gånger det händer!

Troll har gått bra i helgen, ingen hälta, och bättre än tidigare i veckan och då blir jag ju fundersam… Det känns ju helt klart för tufft att köra på som jag gjorde efter vet-besöket förra veckan. I helgen har vi gått på koppelpromenader och så har Troll  gått slalom mellan mina ben (inomhus för lägre tempo…), balanserat på balansboll (Eva Marie, ryggen ÄR rak på min boll om jag ger godis relativt högt upp så att nosen kommer upp) och så har jag knuffat lite på honom. Det sistnämnda är han inte så förtjust i, men resten tycker han är kul!

Lite bilder från helgen:

Förskräckliga tunga, men den här bilden fick iaf mig att skratta:0)

En mycket bättre bild på Troll!

Jag och Victor från förra helgens kräftskiva

Min kamera klarar faktiskt närbilder också! När objektet sitter stilla... ;0)

och till sist en bild på min morföräldrar.. Taget under mitten av 40-talet! Sååå söta!

Nu till plugget!

Publicerat på 29 september 2008, i Foto, Rehab, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Helg!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: