Diagnos!

Nyss ringde Trolls veterinär och berättade att Troll har antikroppar mot BÅDE borrelia och anaplasma! Det säger ju bara att han har blivit utsatt för bakterierna, inte att han har sjukdomen nu, men han KAN ha båda sjukdomarna just nu! Är lite nöjd med mig själv att jag verkligen såg till att han blev testad, trots att veterinären inte hittade några symptom på någon pågående infektion som svullna handlovar osv.

Detta innebär att Troll ska äta antibiotika och ta det lugnt i 14 dagar, och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att problemet är borta sen! Det borde ju märkas på att han blir bättre och rör sig renare om nån vecka senast! Detta kan förklara också andra små saker som att Troll har ”nattvandrat” och varit orolig tidiga mornar och att Victor tycker att Troll blivit kramigare och mattigare (saker som jag förklarat med att My flyttat).

Trolls Back on Track-täcke har kommit nu och denna gång satt det perfekt!

Själv fick jag synbortfall på lunchpromenaden och däckade i migrän någon timme senare. Det är något bättre nu, men jag ska tillbaka i soffan nu, efter ett par telefonsamtal och ett besök till apoteket senare. Väldigt obehagligt när jag inte ser Troll, fast jag vet att han är framför mig och när vi mötte andra hundar och jag nästan inte ser dom. Blä! Dessutom hade jag verkligen behövt tiden att skriva idag på eftermiddagen och jag skulle också ha jobbat, men fick ringa och sjukskriva mig… Jaja, what to do, bara att köpa läget och vila mig frisk…

Publicerat på 01 oktober 2008, i Rehab, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ninnie:
  Håller tummarna för er båda!

  Reneth:
  Hoppas att ni har hittat felet på Troll och han är pigg sedan efter behandlingen

  Lena SkorpåLovis:
  Det där är sååå lurigt.Jag har ibland tänkt att man skulle ta ett sådant prov varje höst (om det inte vore så fb dyrt)Ändå så har jag inte heller tänkt tanken att tipsa dig om det.Lriga hältor borde man ALLTID ta det provet!! Håller tummarna!! L
  Ida:
  hoppas hoppas hoppas det löser sig nu!

  Ja, det där med en till hund är ju bökigt alltså.. jag kommer säkert ändra mig hundra gånger i valet av ras innan det är dags.. Fast har varit duktig och startat ett hundköparkonto som sakta fylls på med pengar.. =) Dock har ju inte jag haft samma otur som dig, peppar peppar, med sjuk hund som kostat massa pengar.
  kryapåkramar

  Helga:
  håller tummarna för att han ska få bli bra nu!

  Petra & grabbarna:
  Hoppas att Troll blir helt bra av vilan och antibiotikan! Har ju inte kunnat tävla agility sedan juni så jag har full förståelse för ev. abstinens!

  Åsa o toktassarna:
  Åh, hoppas att det är så ”enkelt” som fästingsjukdomar!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: