Lumpen och Smulan

Denna helg har varit en riktig familjehelg. Igår var det anhörighetsdag där min lillebror Gustav gör lumpen, så vi var där och kollade på pansarvagnar, vapen, kamouflerade tält och en liten stridsuppvisning!

Lilla lillebror som blivit stor!

Vilda strider för att ta kål på dom fientliga bilarna...

Sen åkte jag och syrran till vår lilla häst Smulan! Hon har det bra, men skulle behöva tas omhand mer, vi skulle vilja klippa hennes enormt tjocka päls, tvätta henne och ha täcke på henne i vinter. Hon får MASSOR med päls som aldrig torkar när hon blir blöt av lera eller kiss från halmen. Då mår ju inte huden särskilt bra… Men vi har inte  någonstans att ha henne nu tyvärr… Om det är någon som vet nåt ställe som har behov av en liten shettis som sällskap till en annan häst eller till något barn som vill klappa och borsta på en gammal häst så hör av er!! Smulan är 27 år gammal, går inte att rida på längre (eller ja, det skulle nog funka att skritta med ett litet barn på ryggen), men hon är jättesnäll och äter inte så mycket!

Lilla lilla Smulan!Syster yster Maja och Smulis

Jag och min första lilla häst!

Igår kväll så cyklade jag till Eva Marie och så  gick till Flamman och dansade hela natten! Hade riktigt roligt och har haft både baksmälla och träningsvärk i benen idag.. Båda tecken på en rolig helkväll! Tack EM för en trevlig kväll!

Publicerat på 05 oktober 2008, i Foto, Smulan. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ida:
  Vilken beskyddarinstinkt man får för en sån gammal liten härlig ponny! Dessvärre vet jag ingen som kan ha den, men ska hålla ögon och öron öppna!

  Söt bror förresten =)

  Caroline:
  Åh, vad söt hon är, lilla Smulan! Tyvärr vet jag varken något ställe eller något barn…fast JAG blir sugen på att klappa och borsta när jag ser bilderna. ❤

  AK (Bravo):
  Hej!
  Kan du ringa 070-408 68 52 begin_of_the_skype_highlighting 070-408 68 52 end_of_the_skype_highlighting eller maila mig!
  /AK

  AK igen:
  Mail adress anna- karin.sundqvist@teli a.com

  Gilla

%d bloggare gillar detta: