Vackra höst!

Jag vaknade i morse med värk i hela kroppen och ont i halsen.. Höstförkylningen har kommit hit till slut. Men, som tur är kan man ju sitta hemma och skriva! Jag ska ha lämnat in hela arbetet på fredag, förhoppningsvis så ska det kännas klart då!

En tråkig nyhet är att jag inte blivit inbokad på jobbet den här månaden pga ett misstag så när jag kom till jobbet igår fick jag reda på att jag inte var schemalagd! På sätt och vis bra, för visst är det bra med skriva-tid och söka-jobb-tid, men att missa inkomsten var ju surt!

Fina bilder blev det på Trollis idag den här vackra höstdagen, fast det var så ljust så han kisade mot solen

 

Dom här vackra bären växer vid min halvtimmes-runda. Jag har ingen aning om vad busken heter??

Publicerat på 07 oktober 2008, i Foto, Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ninnie:
  Vilka fina bilder! Den första Trollbilden är helt underbar!

  Eva:
  Mysiga Trollgubben! så fin!

  Reneth:
  Vilka fina höstbilder..

  Gilla

%d bloggare gillar detta: