Exjobb och annat

Jag är förkyld och har suttit i flera dygn i soffan med datorn i knäet och skrivit på exjobb! Jag är så himla trött på att skriva just nu, men snart är det över! Måste putsa på diskussionen och så kollar min handledare på introduktionen, sen är det klart! Sen ska jag göra en pp-presentation innan framläggningen också, men sen! 5 års era är snart över!! Känns både läskigt och spännande!

Troll har börjat stretcha sina bakben självmant nu, det har han inte gjort på länge! Jag vet inte vad det beror på, antingen är det BoT-täcket eller så är det antibiotikan… Han är iaf mindre halt nu än för en vecka sen då jag var riktigt orolig.

Det är så himla tråkigt att vara sjuk! Jag dööör av tristess, samtidigt som jag har massor att göra med exjobbet! Jag skulle behöva gå ut och verkligen röra på mig, men när varken jag eller Troll är fit for fight så blir resultatet bara en massa överenergi, blandat med trötthet av huvudvärk och täppt näsa.

Istället så svävar jag iväg med ett parti Betapet och så skriver jag lite igen… Tröttsamt! Men som sagt, snart är det över!!

Publicerat på 10 oktober 2008, i Studierna. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Exjobb och annat.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: