Hel bil och spår

Nu är bilen fixad. Jag hoppas verkligen att den kommer att hålla nu ett tag, vore inte kul om nåt mer hände, dessutom har jag lagt en massa pengar på bilen och på Troll senaste tiden så jag blir ju helt ruinerad. Inte roliga pengar, att LAGA det man tycker om, skulle ju hellre lägga pengar på att ÅKA med Troll och göra nåt skoj…

Frida, Isa, Troll och jag har spårat idag. Eller, Frida lade spår till båda vovvarna och dom spårade. Troll gick bra, hittade 5 av 6 pinnar och hade vittring på den 6e, men han orkade inte leta klart. Om det är något som kommer upprepas så får jag jobba på det, men jag släppte det bara den här gången. Han slarvar och skär i hörnen också, skulle behöva lägga spår där vi tränas på just det. Annars är han väldigt duktigm spårar i kärnan mestadels och är väldigt duktig på att upptäcka pinnarna!! Jag hoppas nu att det inte blev för tufft för honom, det var ju lite terräng. Det gick ju inte såå fort, fast Troll tar ju alltid i när han gör något. Han har haft BoT-täcket på sig sen stretchingen i skogen, så förhoppningsvis så ska han inte känna av något. Isa var jätteduktig, spåra är verkligen något hon gillar, den lilla sötnosen!

Vi tog en promenad ute på landet hos pappa och hittade den här URGULLIGA kattungen! Troll är så otroligt söt när det gäller katter, han traskar försiktigt mot den och viftar lite på svansen, nosar försiktigt och sen är det bra! Nyfiken, men respektfull!

Igår var det så underbart väder! Strålande sol och sådär varmt gult ljus som reflekteras i alla gula löv, helt magiskt! Jag tog förstås med mig kameran ut…

Jag gillar verkligen att använda närbildsfunktionen på saker i naturen. Skalbaggar har ju dykt upp förut här i bloggen, känsliga tittare ombedes scrolla längre ner för luddiga Troll istället…

Vackra söta Trolleboll!

Publicerat på 15 oktober 2008, i Foto, Spår, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Lena SåL:
  Vilket fiiint höst-troll!!!! L

  Caroline:
  Bilden på Troll i höstlöven är verkligen jättefin. Och skalbaggar är inte känsligt material tycker jag, inte alls som spindlar och otrevliga insekter.

  Anna-Carin:
  Va roligt att du hittade oss! Tack så jättemycket för ikväll! Det va väldigt trevligt och nyttigt!!! Nu känner jag mig taggad på vallning igen!

  Ida:
  Vilka fina bilder! Hösten är underbara! När det inte regnar..

  Gilla

%d bloggare gillar detta: