Ur form eller i form?

Jag var ute och sprang igår för första gången på 3 veckor och det gick INTE bra. Formen var rätt så kass helt enkelt! Jag behöver springa oftare och göra lite styrkeövningar hemma för att det ska kännas bra. Idag så har jag tyvärr ont i halsen. Jag bara hoppas att det tänker stanna vid det, men kroppen säger tydligen att det var för tidigt efter förkylningen att springa. Suck!

Troll däremot är i bättre form nu! Han har varit helt hältfri i någon vecka och känns lite mer stabil! Vi går ca 30-45 minuter i taget nu, mestadels i koppel och det funkar bra! Han har BoT-täcket nattetid och han är definitivt mjukare i benet om man sträcker det bakåt på mornarna. Han har ätit klart sin antibiotikakur, men äter fortfarande rimadyl, så VAD det är som gör att han är bättre vet jag inte. Huvudsaken är dock ATT han blir bättre!

Igår tände Troll på ankor!! Vi var hos Anna-Carin och tipsade lite om vallningen och då fick Troll ligga och titta på medan Index vallade. Det gjorde susen, för sen fick han peta runt dom lite inne i A-Cs trädgård och han vallade! Inte snyggt (Index har mycket bättre attityd än vad Troll hade igår), men jag krävde inte så mycket heller med tanke på nytt djurslag och att han inte vallat på länge länge. Kul att han kan tänka sig att valla annat också och inte bara får! Min gamla bc vallade allt och jag är väldigt glad att Troll inte gör det… Men det kan å andra sidan vara kul att testa på annat än får också!

Publicerat på 17 oktober 2008, i Hedvigs träning, Rehab, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Helga:
    nej, typiskt nog har alla lösa hundar varit som bort blåsta sen jag skaffade sprejen. men jag meddelar vad jag tyckte när jag fått använda den.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: