Kungen, vargen och hönsen

Kungen uttalade sig häromdagen om vargen och att man måste börja skjuta av vargarna. Argumenten han använde var att ”först är det två, sen blir dom sju och sen EXPLODERAR dom!!”

Jag har väl ändå tyckt att kungafamiljen är lite ”mysig att ha”, men att vår statschef är så korkad att han enbart lyssnar på de som förespråkar avskjutning och inte de i Sveriges befolkning som vill ha en frisk stam med varg är ju bara pinsamt.

Vargarna ”stjäl” älgarna från dom stackars jägarna (som å andra sidan bara skjuter älgar för att det är ”naturvård”) och dom ”exploderar” i antal (ursäkta, men det var väl vargar och inte kaniner vi pratade om) och dom kommer att bli jättemånga och (återigen, var det vår inavlade stam som behöver alla friska individer den kan få vi pratade om??) och dom kommer att närma sig tätorten och springa runt på gatorna och äta våra barn (väldigt skygga och inte en människa har blivit skadad sen 1800-talet och då var det en människouppfödd varg som var boven). Pinsamt är ordet!! Skäms på dig kungen! Vad jag vet så får ni bara ha åsikter om helt uppenbara saker som barnporr och barndiabetes, och INTE ha politiska åsikter!!

Och så till MYCKET roligare saker! Anna-Carin och Pelle Jensen var på TV igår!! Här går det att se inslaget!! Kul att se sina vänner på tv!!

Eva-Marie, Martin, Vic och jag spelade biljard igår kväll och jag och Vic fick storstryk! Egentligen tror jag att jag och Vic fick ner fler bollar, men eftersom vi var tvungna att ta upp en boll varje gång vi petade ner den vita bollen så blev det liksom inte färre bollar på bordet… Men kul var det ändå! Kvällen avslutades med sushi! Trevligt är det, att umgås även utanför hunderiet ibland!

Trollis är fortfarande stabil, ingen hälta eller onormalt rörelsemönster (vad jag kan se iaf..). Nu behöver jag utöka aktiviteten lite i taget och jobba med styrkeövningar. Det saknas ju lite muskelmassa på höger ben och den måste jobbas upp.

Jag var ute och sprang igår igen och JÄKLAR vad dåligt det gick! Förmodligen för att det var för lång tid sen senaste måltiden för jag kände mig helt orkeslös och matt i kroppen. Note to self: måste äta ordentligt någon timme innan träning… Eller iaf ett par timmar innan…

Jag har också gått med i BLOGGKOLL! Skönt att se allt som uppdateras på en sida!!

Publicerat på 19 oktober 2008, i Debatt, Hedvigs träning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Åsa o toktassarna:
    Kungen är ju typ hedersmedlem i jaktförbundet. Kungar o adel har ju alltid vurmat om jakten. Vad kunde man vänta sig?

    Eva:
    Vad jag hört sä ÄR det ett problem med den växande rovdjursstammen. Förr var alla som hade tamdjur tvungna att gå med ut och jaga varg o björn. Det gäller väl att hitta en balans. ”Ingen” lyssnar på jägare eller kungar men alla kanske inte alltid har fel och talar för eget nöje? Jag vet hur jag skulle reagera om mina djur blev angripna…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: