Clean run och hårtork!

I fredags så firade jag och Frida våra framläggningar med en middag på Kniv å Gaffel med ett helt gäng kompisar! Det var jättetrevligt, tack för att ni kom!!! Tack oxå till den jättefina presenten, som jag länge velat ha, men varit för snål för att skaffa mig, nämligen en prenumeration på Clean Run!! Sen var det fantastisk gjort att köpa en varsin vinstlott till Frida och mig!! Tack allihopa, ni vet vilka ni är!

Idag firade jag framläggningen hos pappa, Athitaya, Axel och Alexander! Lillebrorsan med flickvän var också där. Massor med mat och tårta blev det, väldigt trevligt det också!! Kul att lägga fram så jag har en anledning att fira! Pappa gav mig en hårtork! Helt fenomenalt för den jag har luktar bränt och ryker på den långsammare hastigheten…

Kameran åkte fram, men det var inte lätt att ta kort när det finns glass! Här är lilla Axel!

Och så nyaste tillskottet i familjen, Alexander och mamma Athitaya!

Troll och jag har utökat promenaderna lite och det går bra. Vi har gjort lite sjukgymnastik också, igår fick Troll bli knuffad på, dansad med och så fick han balansera på ena bakbenet medan jag höll i den andra. Varje grej håller vi på med i kanske 30 sek som längst, det blir inga långa stunder än så länge. Idag gick vi över hygget och trampade i granris och gick över stockar.

Troll har också lärt sig att stänga badrumsdörren!! Nu trycker han till så att dörren verkligen stängs! Fast jag är osäker på om han kanske fortfarande försöker apportera post-it-lappen och råkar stänga dörren av misstag. Han bli glad när jag är glad iaf, så det är bra träning oavsett. Någon gång så trillar nog hela poletten ner.

Publicerat på 26 oktober 2008, i Foto, Just nu, Rehab, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Anna-Carin:
  Hejje Trolle! Hoppas verkligen han blir bra nu!! Nya snygga bilder var det här också!

  Cissi och Lipton:
  Vad skönt att läsa att det verkar gå framåt med Troll, håller alla tummar för att han ska bli bra!

  Tack för grattiset! Det var självklart kul att bli uppflyttad även om jag absolut inte hade en tanke på det innan. Men vad ska man göra när allt bara funkar? 😛

  Gilla

%d bloggare gillar detta: