Arbetare

Just nu går tankarna till Petra som förlorat sin Nitro. Så hemskt att förlora en vän så!! Jag känner verkligen med Petra i allt elände!

Jag tänker också på Eva-Marie och Piraya, som igår blev opererad för livmoderinflammation. En stor operation, men Piraya är vid gott mod!

Här hemma så har jag jobbat en halv vecka nu och det funkar. Snälla Ida har gått ut med Troll när jag jobbar långa dagar, vilket är varannan dag. Det tråkigaste är att vi just nu har besök på jobbet och då får man inte surfa!! Och DÅ blir det trist!

Troll mår fortfarande bra, vi ska börja simma på måndag också! Vi har gått upp emot 1 timme och det funkar bra. Jag och Frida spårade i tisdags och Troll gick skapligt, men traskade över två pinnar! Fattar inte varför och jag är inte säker på hur jag ska jobba med det. I övrigt så tog han vinklarna bättre än sist. De två senaste gångerna har han missat 3 pinnar totalt och han har aldrig missat någon förut.

Trollis är iaf mycket mjukare i musklerna och han är mjukare i pectineus. Förut kändes den muskeln som hårda pinnar, nu går den att ”knåda” mellan fingrarna. Han är mjukare när man drar benen bakåt, även när han är kall och han stretchar sig själv. Så himla skönt! Vi jobbar på med lite balansövningar och han har lärt sig att stänga badrumsdörren också! Det känns faktiskt positivt nu! Det gäller bara att fortsätta att inte gå för fort fram… Inte träna för mycket alltså!

Jag och Eva Marie var ute i måndags på en lång promenad i Ullstämmaskogen! Jättemysig promenad, MEN jag halkade i leran bredvid en spång och landade med rumpan på spången. Nu har jag en dm-långt blåmärke som gör jätteont så fort jag rör mig framåt! Det är lite bättre idag, men OJ vad man känner sig klumpig ibland! Jag skulle springa i tisdags, men se det gick inte för det gjorde så ont, får göra ett försök idag istället…

Publicerat på 30 oktober 2008, i Rehab, Spår, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ida:
    Jag har märkt på Jonna som alltid varit säker med pinnarna att hon slarvat när jag inte spårat, eller tränat så mycket annat på länge. Hon har för mycket drag framåt och hastar igenom spåret. Nu är ju hon blandras och får inte tävla bruks så jag har inte ansträngt mig för att se om det blir bättre med mer träning.. Men det kan kanske vara något sådant? Han är lite för glad över att få jobba nu när han varit konvalescent så länge?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: