Idag tog han pinnarna!

Jag och Frida åkte ut till Tinnerö och la spår till vovvarna idag!

Trol fick ett ca 300 m U-spår med 5+1 pinne, vi skulle fokusera på att ta pinnar! Jag belönade snabbt med bollen den här gången och så ganska snabbt på spåret igen. Han var lite seg på pinnarna i början, han hittar dom men funderade lite.. Så jag höll emot och bromsade honom och då tog han pinnen och fick bollen! Verkar som ett vinnande koncept, för han blev mer och mer sugen på pinnarna ju längre spåret gick! Vi använde Fridas pinnar idag, som jag aldrig hållit i, samma sist också och jag kom at tänka på att det faktiskt kan vara därför han slarvar också! Använder jag mina pinnar så luktar dom ju mig även om någon annan går spåret sen.. Får jobba vidare på det iaf, men det känns som att jag hittat en taktik som fungerar idag!

Trollis och jag i spåret!

Trollis och jag i spåret!

Ge mig bollen då!

Ge mig bollen då!

Publicerat på 11 november 2008, i Spår. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Trevligt att det går framåt! Jag vill också vara ute och träna hund i dagsljus 🙂
    Har jobbat över alla dagar den här veckan, och mer blir det… Ses på fredag!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: