Troll simmar för 7e gången

Min bil vägrade starta i morse, så snälla Anna försökte hjälpa mig med sin bil som starthjälp, men det hjälpte inte! Nu är jag alltså helt utan bil, inte roligt alls! Dessutom blir livet rätt så besvärligt, till exempel så skulle vi ju simma idag. Det går ju att gå dit, men jag tycker kanske att det blir lite långt för Troll att gå fram och tillbaka när han dessutom ska simma.

Jag tänkte därför att jag tar bussen hem. Men oturligt nog missade jag bussen, så Troll och jag hade att välja på att gå hem också, eller att vänta 20 minuter på nästa buss. Eftersom Troll var nybadad så tog jag det minst dåliga alternativet, en promenad hem också… Totalt så blev det 30 minuters promenad x 2 plus 5+6+6 minuters simning… Lite långt tycker jag i nuläget. Dessutom var det lite väl kallt idag, men jag försökte torka honom så mycket jag kunde och hade BoT-täcket på honom. Han verkade ju iaf inte frysa, men det måste ju blivit kallt om tassarna…

Men hur gick simningen då? Jo, Troll gnällde för fullt redan i väntrummet och var hur laddad som helst när jag förberedde simningen. Det var ett poolskydd över vattnet som jag fick ta bort, inte helt smidigt faktiskt! Idag undvek han inte alls flytvästen, skönt!

Efter dom första 5 minuterna så var han inte ens andfådd, hans kondis har definitivt blivit bättre! Andra passet blev lite tyngre med längre simsträckor på diagonalen, där jag kastade leksaken över på andra sidan. Sen simmade han i åttor också och sen 1 minut i streamern till att sluta av med. Efter det passet så var han andfådd. Sista passet plaskade vi mest runt och han fick varva ner.

Ett par bilder fick jag till med mobilkameran, men det bara den här som blev någorlunda skarp.

Troll med sin alldeles egna pipleksak!

Troll med sin alldeles egna pipleksak!

Publicerat på 23 november 2008, i Rehab, Simma. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Troll simmar för 7e gången.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: