Gah!! Jag är slagen!!

Jag trodde jag skulle ligga i toppen på stegräknartävlingen, men jag ligger bara trea!! En tjej har 155 000 steg och en annan har 115 000 steg!! Den sistnämnda kan jag nog slå, men 155 000 steg är kanske svårslaget!! Hon hade dock cyklat en massa och räknat om det, jag cyklar till jobbet varje dag men har inte räknat med det och kan heller inte göra det eftersom jag inte har någon cykeldator. Får väl fundera på om jag kan räkna om det jag springer på något förmånligare sätt…

Publicerat på 24 november 2008, i Hedvigs träning. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag har för mig att det i Paulas blogg fanns en länk till nån omräkningstabell: http://paulas.bloggagratis.se/ leta!

    Gilla

  2. Ja, vad skönt att få lite medhåll! Man kan ju inte lämna allt därhän till att de får göra upp själva, särskilt om man ser en förändring till det sämre för nån.

    Skoj med ny blogg, ser verkligen fin ut!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: