Trollsim gång 8

Idag simmade Troll 5+7+6 minuter. Han blir starkare och mer uthållig i simmandet tycker jag. Streamern var på i strax över 1 minut i mittenpasset, det tycker han är jobbigt!

Jag tyckte att det var jobbigt utan bil idag. Inga problem att gå dit, det tar ju bara en halvtimme och går att ta som morgonpromenad när man ska vara vid djurkliniken kl 9, men att ta sig hem! Jag vill inte att Troll ska gå en hel timme i samband med ett tufft simpass, inte heller att han ska stå stilla och vänta på en buss i minusgrader. Idag var det visserligen någon plusgrader, men ändå! Så får jag springa till bussen för att den går när den går och inte på någon exakt tid och så får jag till slut ändå vänta innan bussen kommer. Bil is the shit!!

Förresten konstaterade jag att Troll visst är dåligt miljötränad på att åka buss! Nästan liggande på golvet och med tassarna åt alla håll stirrade han panikslaget på mittendelen i bussen, ni vet den som snurrar! Sen satt han och gnällde hela vägen hem… Suck!

Publicerat på 26 november 2008, i Rehab, Simma. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Haha! Stackars Troll… Lider med er, att vara utan bil är värdelöst! Man blir ju helt isolerad från världen.

    Gilla

  2. Stackars liten =( Det är fördelen med att inte ha bil (nog den enda dock). Mina hundar åker buss, tåg och tunnelbana utan några som helst bekymmer! Det är jätteskönt att veta att de funkar i såna situationer eftersom jag som sagt inte har någon bil..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: