Jag är en arg lapptant

Med överskriften menar jag att jag är den i vårt hus som skriver arga lappar och som klagar mest till hyresvärden.

Dagens klagomål: Vi har en gemensam tvättstuga utan tidsbokning, vilket innebär att om jag kommer till tvättstugan och det är tvätt i maskinen så tar jag ut den, lägger den i en korg och stoppar in min egen. Idag har någon gjort så med min tvätt, men inte nöjt sig med att ta ut den, utan också stoppat in den i tumlaren och SATT PÅ DEN! Det sistnämnda stör mig så mycket att jag var tvungen att skriva en lapp… Den här gången var det inte tvätt som skadades av tumlingen, men jag vill absolut inte torktumla tröjor och jeans till exempel, det är ju hänsynslöst att bara tumla andra människors tvätt! Personen i fråga har säkert gjort det för att vara snäll, men man måste ju använda hjärnan också… Dessutom är det INTE snällt att krympa någon annans tröja eller göra så att man måste ligga ner för att ta på sig jeansen.

Andra saker som jag klagat över är den ständiga lukten av indisk mat i vårt trapphus OCH i min lägenhet. Det luktar helt otroligt starkt och surt och otvättad och vissa gånger får man ta ett djupt andetag innan man passerar genom trapphuset. Förut luktade under min diskbänk också, men en kille var här och tätade hålen mellan grannlägenheten och min lägenhet med silikon. Nu tar lukten iställlt en annan väg; nämligen in genom brevlådan… Det enda sätten att få det att sluta är att öppna fönstret så att ventilationen i min lägenhet inte suger in luft genom brevlådan och det är ju inte så kul att ha öppet fönster när det är minusgrader ute, inte är det särskilt miljövänligt heller…

Nu ska gnälltanten gå och köpa pepparkakor så att jag blir snäll igen…

Publicerat på 29 november 2008, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Jag är en arg lapptant.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: