Trollsim gång 9

Jag har fått låna pappas skoda eftersom min lilla bil fortfarande inte riktigt vill samarbeta. Därför kunde vi alltså ta bilen till simningen, skönt!

Troll fick idag simma 5+6+7 minuter. Mittenpasset var som vanligt tuffast, med streamer i 90 sek och dessutom så peppade jag honom med rösten för att simma lite snabbare. Sista passet så fick han varva ner, han var rätt uppe i flås då.

Efteråt badade jag Troll och tvättade honom med schampo också! Skönt att ha en ren hund, även om det bara varar till nästa promenad… Jag har städat lägenheten idag och skurat golv också, så Troll måste in i duschen efter varje promenad nu.

Jag hade tänkt göra lite julfint, men tappade lusten efter att adventsljusstaken kom upp. Har iaf ätit pepparkakor och druckit glögg idag, så lite jul blev det!

Nu är det dags för en kvällspromenad, sen sängen!

Publicerat på 29 november 2008, i Rehab, Simma. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Trollsim gång 9.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: