Lydnad på HU

Idag åkte vi och tränade lydnad inomhus på HU tillsammans med Åsa, Frida och Johanna! Troll gnällde och trasslade sig upp i sätet när vi körde in på grusvägen, full av förväntan!

Jag tänkte jag skulle köra allt det som jag inte brukar köra hemma under gatlyktorna, dvs rutan, dirigeringsapporteringen, vittringen och metallen. Vi har inte tränat något av det sen i somras så jag räknade inte med något vidare resultat. Men lilla söta Troll förvånade mig genom att ha full koll på alla momenten! Vittringen var det svagaste momentet, han plockade rätt 2 gånger av 2, men var lite osäker och petade runt lite bland pinnarna innan han tog rätt. Metallen gick också bra, vi tog det utan hinder för säkerhets skull, men han tog den helt utan ljud och petande med nosen, något som han gjort förut!

Man blir ju lite paff när hunden har stenkoll på både koner och ruta och går åt rätt håll i dirigeringsapporten i 2 fall av 2 efter att inte ha tränat på ett halvår! Härliga Troll, du är ju bara så bra!!!:D

Publicerat på 09 december 2008, i Lydnad. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Lydnad på HU.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: