Trolls lydnad och update

Troll får ju träna nu också, men agilityn har jag tänkt vänta med tills i vår. Däremot lydnad tränar vi ju några gånger i veckan och Trolls position är betydligt bättre, dessutom börjar han stå RIKTIGT still i dumrutan, jag upptäckte för ett par veckor sen att han gärna flyttar en tass eller två när jag inte ser… Men hela tiden finns ju tanken OM, om kanske träningen blir för mycket,  om klarar han det här eller om han går riktigt hundra rent nu osv osv… Just nu ligger aktivitetsnivån fortfarande högt jämfört med en sällskapshund, men kanske lågt jämfört med en tävlingshund (åtminstone själva träningspassen är ju lugnare), dvs 2-3 timmars promenader om dagen, viktmanchetter ca 10 minuter några gånger i veckan, simning ett par gånger i veckan, lydnadsträning, sjukgymnastik och så lite vallning på helgerna… Jag har inte sett någon hälta på honom sen vi slutade med Rimadylen så han verkar hålla, peppar peppar…

Publicerat på 16 december 2008, i Lydnad, Rehab. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Så du hittade bilden, tycker mkt om den trots att den är kornig,den blir nästan som en målning i stället.
    Och ankvallningen måste jag kommentera oxå, ser läckert ut verkligen och Troll ser så cool ut!Och vad ser jag sen då….. valp på G! Kul Hedvig, är det Marias? Har ett annat tips oxå kanske om du vill. Kram L

    Gilla

%d bloggare gillar detta: