Ett Monster till Hedvig?

För er som inte vet så har jag kontaktat en uppfödare till en bc-kull som ska födas i februari! Det är en kull med kända släktingar på både vallnings- och agilitysidan (och även i bruks och lydnad). Det jag har sett och hört av släkten har fått mig JÄTTESUGEN, det verkar vara underbara hundar med en massa motor och samarbetsvilja allihopa! Jag bara längtar nu och HOPPAS HOPPAS HOPPAS på att det kommer födas en liten hane till mig!

En sak som fick mig att längta lite extra var en filmsnutt med Ogin på Jenny Damms blogg! Lille Ogin ser helhäftig ut, ska bli kul att följa hans framfart på tävlingsbanorna och så himla roligt det ser ut att träna hund och OJ vad jag saknar att träna agility! !

Vad ska valpen heta då? Jag fortsätter på sagotemat… Det började med Freddy (från Musses brorssöner Teddy och Freddy i Kalle Anka), Troll (ja, ett sagoväsen helt enkelt), My (från Lilla My i Mumintrollen) och nu blir det Monster!! För vad kan passa bättre ihop med ett Troll än ett Monster, så säg??

Publicerat på 16 december 2008, i Monster. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Nej vad spännande!! Håller tummar för ett litet monster!!

    Gilla

  2. Jag hade en fisk som hette Monster en gång i tiden. Den var liten och klen och överlevde inte så länge tyvärr (säkert delvis på grund av mina bristande fiskuppfödningskunskaper), men jag har alltid gillat namnet.

    Gilla

  3. Vad roligt! det här inlägget hade jag missat! Nu blev jag såklart nyfiken vilken kull det är!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: