Borta nyss, men hemma nu. Men ”hemma bäst”, det vete fan.

Jag åkte till Sthlm i fredags och lämnade Troll till Linnea, tack för hjälpen!

Jag har egentligen inte gjort så mycket i helgen, försökte hitta jeans, men fick surmulet ge upp och istället se Victor dra på sig mängder av jeans med perfekt passform och traska hem med sina fynd i en påse. Morr.

Glömde min halsduk också, den röda, som jag tycker så mycket om. Och så har Hemköp vid T-centralen slutat sälja mat från Biofoods, jag som alltid försöker planera in ett besök där! Och när jag kom hem var det en krigszon i Ryd. Ännu mera morr och mutter. Jag hatar fyrverkerier och de gör verkligen att jag inte alls kan uppskatta nyåret längre.  Dom bränner upp pengarna, dom förstör miljön lite till och dom gör livet till ett levande helvete för alla som har minnen av krig, hundar och andra djur och skotträdda människor. Jag kommer aldrig glömma det uttryck av skräck som jag såg i Tamars och Revitals ögon varje gång dom hörde en smällare på ön Kho Phangan i Thailand för några år sedan. Dom var från Jerusalem och där händer det faktiskt att arbetskamrater inte kommer till jobbet för att någon bombat bussen och varje gång en raket avfyrades så tänkte dom ”vem dör nu?” och ”känner jag någon som bor åt det hållet?”.

Deppigt och surt inlägg såhär strax innan nyår, jag blir alltid påmind varför jag redan borde ha flyttat och dom omkringdrivande ungarnas ansvarslöshet och frånvarande föräldrar gör sig extra mycket påmint.

Eftersom jag jobbar så är det extra jobbigt att lämna Troll hemma också, som tur är kan Troll vara hos Åsa i morgon kväll och på tisdag så att han slipper lyssna på smällarna själv. Men nu är det dags för en kvällspromenad och sen sängen!

Publicerat på 28 december 2008, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Det är ”bara” att ta tag i och flytta till Stockholm 😀 Hoppas ni får en kanonnyår, och att de smäller liiite mindre iaf :/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: