Inte så illa egentligen, men inte helt bra heller

Jag upptäckte att jag visst skrev ett riktigt depp-inlägg i förrgår. Man kan ju då få intrycket av att jag haft en väldigt dålig helg, men så är det verkligen inte! Helgen har varit kanon,  jag hela julhelgen faktiskt, men mitt humör sänktes till botten genom alla raketer när jag anlände till Ryd.

Julafton firades hos mamma, juldagen hos pappa och det har varit trevligt med mycket god mat! Klapparna har framför allt bestått av böcker, särskilt kan jag rekommendera ”Fördjupande studier i katastrof-fysik” av Marisha Pessl. Underbart intelligent, med ett språk och liknelser som jag nog vågar kalla unikt! Min julklapps-hazard-bok ”En sorts kärlek” av Ray Kuun kan också rekommenderas, den är också långt ifrån mainstream. Jag har lite svårt för böcker som är skrivna med torrt eller enkelt språk, som många vanliga deckare tyvärr är. Då tröttnar jag och blir irriterad rätt så snabbt. Däremot böcker som är skrivna med känsla, eller med ett lekfullt uppställande av ord som får mig att skratta eller gråta eller bara imponeras av författarens känsla för dramatik eller ironi, dem gillar jag!

Igår fick jag ont i magen på jobbet så jag ringde sjukvårdsupplysningen som skickade mig till jourcentralen. Dom skickade i sin tur hem mig med ipren och att jag skulle ringa om jag fortfarande hade ont idag. Idag har jag varit en sväng på sjukhuset, fortfarande med ont i magen, och jag har fått beskedet att det kan gå över av sig själv, men om jag får lika ont som jag hade igår så ska jag söka akut och då är operation aktuellt. Jag är lite skakad just nu och känner mig lite uppriven, dock så är det forhoppningsvis inget allvarligt!

Publicerat på 30 december 2008, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Inte så illa egentligen, men inte helt bra heller.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: