Mål 2009

Sitter här mitt i krigszonen och funderar på mål! Ett bostadsmål är att flytta från Ryd. Inte en nyårsafton till här inte! Nyss brände en raket av så nära fönstret så att det luktar krutrök här inne!

Troll

PUSS på dig matte!

PUSS på dig matte!

När det gäller Troll tänker jag behålla de mål som jag satte för förra året. Eftersom det här året har blivit som en parentes när det gäller tävlingar så känns det inte rimligt att sätta högre mål. Dock så det första och största målet att Troll ska bli frisk! Att vi ska fortsätta bygga muskler och träna hållbart. Att vi ska fortsätta simma och träna sjukgymnastik och fortsätta med träningen såsom vi gör nu, för att sedan lägga på agilityträningen framåt våren.
Lydnad: Lydnadschampionat. Det enda vi har tränat kontinuerligt under hösten är lydnaden och vi är absolut inte klara för start i apporteringmomenten, men Troll har ett bättre fokus och han är tyst. Det här året SKA det gå!!

Vallning: 1:a pris i IK1! Fortsätta jobba med visselpipan så att alla kommandon sitter med den! I dagsläget har vi inga får att träna på, men Anna-Carin har ju ankor! Sen hoppas jag kunna gå på kortare kurser och träningar så att vi får den hjälp (och träning på får) som vi behöver. Jobba med fråndrivning och delning så att vi blir klara för IK2.

Agility: Få fler nollade lopp! Jobba med rivningarna och jobba med kontaktfält. Och så skulle det ju vara roligt att under året få till uppflyttning till klass 2! Dock så är resultat bara en bonus eftersom Troll kommer ha haft en lååååång agilityvila när vi sätter igång och det huvudsakliga målet är att kunna träna och tävla utan skador!

 

Hedvig

Jobb: Hitta ett biologjobb. Prestera bra på mitt nuvarande jobb och få riktigt bra provision! 

Plugget: Ta ut min examen!

Träning: Hålla igång och utöka min träning med spinning under våren, joggning och styrketräning.
Boende: Som jag skrev i inledningen, flytta från Ryd!

Publicerat på 30 december 2008, i Mål. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

 1. Det har du såklart rätt i! Här smäller det inte nånstans! Det är hur skönt som helst =)

  Hoppas ni får en bra kväll i vilket fall och ett gott nytt år!

  Kram!

  Gilla

 2. Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar vi dig och Trollet! Och LYCKA TILL med alla planer, jag är övertygad om att du kommer att förverkliga dem, på ett eller annat sätt;) Ser fram emot att få diskutera mera;)
  STOR KRAM

  Gilla

%d bloggare gillar detta: