Utvärdering 2008

Väldigt många har skrivit om sina mål de senaste dagarna. Jag ska göra detsamma, men inte mycket blev som jag tänkt mig det här året. Jag ska börja med att presentera hur det gick:

Trolls mål 2008

Lydnad: Lydnadschampionat. I år vill jag verkligen få till det med lydnaden!!

Vallning: 1:a pris i IK1! Fortsätta jobba med visselpipan så att alla kommandon sitter med den!

Agility: Få fler nollade lopp! Jobba med rivningarna och jobba med att behålla dom kontaktfält vi har idag! Och så skulle det ju vara roligt att under året få till uppflyttning till klass 2!

Så gick det: Eftersom Troll skadade sig i mars och inte tävlat eller tränat något särskilt sedan dess så är inte något av målen uppfyllda. 2008 blev istället ett år fyllt med koppelpromenader och rehab, vi har simmat, balanserat på bollar och gått med viktmanchetter. Däremot har vi tränat lydnad och lite spår, samt vallat lite ankor under senhösten!

 

Mys mål 2008

Lydnad: Komma igång med lydnadsträningen igen och starta lydnadsettan.

Agility: Träna och starta! Samma mål som förra året. Idag så är My betydligt närmre start, men fortfarande behöver vi jobba en hel del med slalom och gungan och farten överlag. I slalom behöver vi jobba mycket på farten, för det går lååångsamt…

Så gick det: Ja, som ni nog alla vet så bor inte My längre hos mig. Jag insåg mer och mer under våren och försommaren att My och jag helt enkelt inte passar ihop, hon vill vara sällskapshund och jag vill ha en tävlingshund och det gjorde att det blev ständiga konflikter där My inte ens ville gå på promenad utan stannade och såg sur ut. My flyttade till Carina i juli och har nu blivit kennel- och sällskapshund! My har ställts ut två gånger med CK och tydligen tycker domarna att hon är precis så söt som jag också tycker:-) Planen är att My också ska bli mamma och det tycker jag är kanonkul, även om hon inte är en tävlingshund så är hon en utmärkt sällskapshund, gosig och samtidigt lätt att hantera!

 

Hedvigs mål 2008

Agility: Jag ska under vintern utbilda mig till agilityinstruktör och hålla i egna kurser!

Plugget: Bli klar! I oktober ska mitt exjobb vara klart och sen har jag en mastersexamen i biologi. Då vore det ju trevligt att hitta ett bra jobb också…

 

Så gick det: Jag blev mycket riktigt agilityinstruktör och har hållit kurser under året, vilket jag tycker är jättekul! Jag är också nästan klar med plugget, den enda detaljen jag har kvar är att jag ska opponera på ett exjobb i nästa vecka, sen är jag helt klar! Jobb har jag, dock inom fel branch. Jag söker och hoppas på att hitta ett jobb som passar min utbildning, under tiden så trivs jag bra på mitt nuvarande jobb!

 

Totalt så kan jag säga att det enda som gick vägen var mina mål under 2008. Jag hoppas på ett bättre hundår under 2009, framför allt så önskar jag ett skadefritt år!!

Publicerat på 30 december 2008, i Mål. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Utvärdering 2008.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: