Gott Nytt År!!

Idag är det ju då nyårsafton, sista dagen på 2008! Ett nytt år är alltid något speciellt, det känns som en ny start, ännu en chans att få ett riktigt superår! Jag har flera grejer som jag verkligen vill ska ske i år, en del som jag helt och hållet kan påverka själv, andra som jag jag delvis kan påverka själv! 

1) Jag ska skaffa mig en valp! Jag har flera kullar som jag kikat på, jag vet ännu inte om någon av tikarna är dräktiga, men ett Monster ska det bli! 

2) Jag vill ha ett biologjobb! Detta kan jag delvis påverka själv, dvs skriva riktigt bra ansökningar och söka på allt som finns, det jag inte kan påverka är den ekonomiska situationen just nu som gör att företag inte nyanställer och den höga arbetslösheten hos biologer som gör att runt 100-200 personer söker på samma jobb… Men jag ska göra mitt allra bästa för att det ska gå vägen!!

3) Jag ska fokusera på de positiva delarna i mitt liv och låta bli att tänka på dom negativa. Detta har bara med mina tankar att göra. Jag är bra på att verkligen uppskatta stunder, men negativa saker kan få mer betydelse än vad dom borde i min hjärna och det vill jag programmera om!

4) Materiella ting… Jag behöver en ny bil som jag kan lita på i alla lägen och jag behöver en ny telefon av samma själv. Det funkar inte att telefonen slår av sig när den vill och att bilen strular. Jag behöver saker som jag kan lita på funkar! Detta är ju framför allt en ekonomisk fråga, telefonen kommer att lösa sig snart, medan bilen får vänta…

Det här blev en utökad målbeskrivning som då bara gäller mig, de mål som jag redan skrivit gäller ju också förstås!

Nu ska jag ge mig på mer kortsiktiga mål, dvs städa, klippa klorna på Troll och duscha! Sen ska vi till Linnéa på nyårsfest, både Troll och jag! Det är tydligen lugnare inne i stan än här så det ska bli skönt att komma ifrån den här krigszonen! En middag på Yogi ska det bli och sen trevligt mingel!

Gott Nytt År på er alla, massor med kramar från Trollis och mig!!

Publicerat på 31 december 2008, i Just nu, Mål, Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Gott Nytt År! Härligt att läsa om alla dina mål. Tror säkert du kommer lyckas, du är en sån människa! Hoppas ni får en trevligt kväll! KRAM!

    Gilla

  2. GOTT NYTT skadefritt år önskar vi er . Och tänk att se fram emot valp, mysigt!
    Kram

    Gilla

%d bloggare gillar detta: