Kallt inne och anti-plugg

Min lägenhet blir kall direkt när det är kallt ute. Man kan ju iofs alltid diskutera vad som är kallt, men om det är under 20 grader så kan iaf inte jag sitta i soffan utan att frysa, även om jag har en filt och tofflor på mig. Sen det blev kallt ute så har temperaturen legat på runt 19 grader här inne (mitt i rummet, i soffan är det lägre), trots att elementen står på fullt. Alltså sitter jag med massor med värmeljus och det hjälper faktiskt! Temperaturen har nu krupit upp till strax över 20 grader, tur det för nu ska här pluggas!

Jag har min opponering kvar på exjobbet, dvs jag ska kritisera en killes exjobb. Och OJ vad jag är skoltrött känner jag, när jag måste sätta mig ner och läsa. 5 år på universitet räckte tydligen för mig, jag känner just nu att jag ALDRIG vill plugga igen, även om jag säkert kommer ändra mig och hänga på en och annan kvällskurs i framtiden. Men just nu känner jag att det var helt rätt beslut att inte fortsätta som doktorand utan att leta jobb istället, även om det inte strösslas med jobben direkt. Jag vill inte längre läsa tunga texter på engelska, jag vill GÖRA saker praktiskt!

Så ännu en punkt på agendan idag är att söka jobb där man gör just det!

Publicerat på 06 januari 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kallt inne och anti-plugg.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: