Simning gång 17 o 18

Jag har nästan tappat räkningen på hur många gånger vi har simmat nu, men vi har iaf hållit oss till nästan 2 ggr per vecka hittills. Jag har tänkt dra ner det till 1 gång per vecka, för att få simkortet att räcka lite längre.

Idag simmade vi 10+10+9 minuter och 2,5 minuter i streamern. Det börjar bli rejäla pass! Han orkar bra, flåsar väldigt kort tid i pauserna och verkar över huvudtaget ha en bättre kondition. Kul!

Jag har tänkt ersätta ett simpass i veckan med att springa, kommer sätta igång här snart. Sen har vi ökat antalet gånger med viktmanchetter också. Det känns fint att han håller för den belastningen som ligger på honom nu, och det helt utan tillskott av vare sig täcke, glukosamin eller Rimadyl! Så himla skönt!

Publicerat på 07 januari 2009, i Rehab, Simma. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Jag håller tummarna för att det blir ett litet Monster till dig =)

    Ja, vi kan ta en promenad imorn efter att du kommit hem, så får vi se hur det funkar. Och så jag får nyckeln.

    =)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: