Opponerat o promenerat!

Idag har jag opponerat på ett exjobb, det allra sista jag måste göra för att få ut min examen! Nu ska det bara ansökas och skickas papper, sen så får jag en tjusig titel!

När jag kom hem hade Åsa lagt ut en en önskan om promenadsällskap så jag nappade. Väldigt trevligt med promenadsällskap, särskilt när det blåser och är kallt ute och man inte känner sig så motiverad att gå ut själv. Nu är Troll och jag nypromenerade och röda om kinderna och lagom hemma för att äta mellanmål och pallra sig iväg till jobbet om någon timme.

Troll blev förresten kär i Idas Jonna igår. Hon visade tydligt att hon mycket väl kunde tänka sig honom också, gärna omedelbart, tack! När vi kom hem så gnällde Troll och till slut satte han upp nosen och började YLA! Då tyckte jag det fick räcka, tror inte att grannarna är sååå sugna på att lyssna på en kärlekskrank border collie sent på kvällen… Inte lätt när man skulle få för tiken, men inte för matte.

Nä, nu ska jag kolla vad jag har i kylen!

Publicerat på 08 januari 2009, i Just nu, Studierna. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Grattis till dina avklarade studier! Bra jobbat!

  Stackars Troll.. Inte lätt med olycklig kärlek..

  Gilla

 2. Jag fick testa min dog defense-spray imorse. På en stor svart blandning, som visserligen såg ut att bara va glad, men jag skulle precis in och magnetröntga Dennis, så jag hade verkligen inte lust att chansa. Sprayen funkade väldigt bra, hunden tvärvände i språnget och drog tillbaka till matte, som inte märkte att jag sprayade hennes hund, så uppmärksam var hon… (hon bad inte ens om ursäkt för att hon tappat hunden bara gick därifrån och trodde nog att inkallningstjatet börjat funka helt plötsligt)

  Gilla

 3. Grattis!! Härligt att äntligen va klar på riktigt förstår jag! 😀 Aldrig mer behöva gnugga de små grå över något skolarbete… 😉

  Gilla

 4. haha stackars Trollet… kan se honom framför mig… inte lätt att va kille ibland.. =). Manne undrar när han ska få jaga Troll igen.. eller blir vallad av hehe. Vi ses i morrn på cupen antar jag! Kram

  Gilla

%d bloggare gillar detta: