Tränad!

Körde ett spinningspass i morse med lille far! Det blev rätt hårt, min puls låg på 180 ett tag och då orkar jag inte länge… Men ligger jag på 160-165 så kan jag hålla i!  Är lite matt i kroppen, har fortfarande träningsvärk sen i tisdags. Det ‘r skönt att köra spinning och jag har möjlighet att fortsätta en gång per vecka

Efter träningen så blev det lunch med Lena! Mycket trevligt, man får träffas med kvalitet istället för kvantitet när båda är upptagna jämt 😛 Lena är rätt så rund nu, hon är en av alla dom i min bekantskapskrets som går (mer eller mindre) med magen i vädret! I vår kommer det nog nästan vara fler bebisar än valpar i min umgängeskrets och DET är stort!

Jag har passat Signe och Lovis några dagar den här veckan och dom är verkligen inte till besvär! Troll gillar dessutom att ha damsällskap 😛 Lovis ligger högst uppe på en kuddhög i soffan och har uppsikt över hela lägenheten och även utomhus, Signe äter på ett ben i Trolls biabädd och syns knappt för att hon är så mörk i det mörka runt omkring. Dom är snälla att gå med också, det tar lite längre tid bara! Lovis tycker att Troll är helt okej trots att hon inte är så förtjust i stora hundar. Idag gick dom JÄTTENÄRA varandra, Lovis var praktiskt taget under magen på Troll, men det var visst helt okej ändå!

Nu jobbar jag och det går lite trögt idag också. Ingen rolig kampanj som vi sitter på nu!

Publicerat på 15 januari 2009, i Hedvigs träning, Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Tränad!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: