Annat jag pillat med i helgen!

Min cykel har jag haft punka på i två omgångar och jag har inte haft tid/lust att fixa det eftersom jag fick punka igen efter bara en dag sist. Men nu ikväll tog jag tag i det och gissa vad jag hittade?? Jo, en bit ståltråd som satt till större delen på utsidan av däcket och som stack in, lagom som en lite sylvass spets. Inte konstigt att det blev punka så snabbt på den sprillans nya slangen! Nu hoppas jag att det håller lääänge 😛

Jag har städat också i helgen och fått bort alla dammsamlande julprydnader, så nu är det fräscht och rent här inne! Jag har petat ihop en hel hög med gamla tidningar och slängt en massa Brukshunden och Omkring som var flera år gamla! Varför sparar man sånt?? Mamma fick alla för vanliga människor läsbara tidningar som Amelia och I form, hon tar med dom till sitt jobb, så blir dom återanvända innan dom vandrar vidare till pappersåtervinningen! Nu finns betydligt mindre mängder papper här och betydligt mer rena, tomma ytor!

Jag har kollat på film också i helgen, kan verkligen rekommendera The curious case of Benjamin Button! Den handlar om en man som föds gammal och som blir yngre med åldern, fantastisk tycker jag! Sen att den manliga huvudrollen spelades av Brad Pitt gjorde inte saken sämre…. Är ett fan av honom faktiskt… Och det kanske jag iofs inte är ensam om 😉

Åsa kom förbi en sväng för en promenad, det är ju så himla trevligt att slippa gå själv jämt! Jag lade ut en liten krok på msn och väntade för att se om någon skulle nappa på förslaget.. Vi är ju rätt många hundmänniskor som till stor del går själva här i stan och det är ju kul att kunna tajma så man kan gå ihop!

Sista projektet för helgen är att sy ihop Trolls BoT-täcke, han sprang under taggtråd och repade upp två små hål häromveckan… Dom är väldigt små, men av den typen som kan bli väldigt stora om man inte stoppar dom i tid. Skönt med en helg utan inplanerade grejer så att man kan fixa allt sånt som ligger efter.

Kramelikram!

Publicerat på 18 januari 2009, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Annat jag pillat med i helgen!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: