Jogging, simning och spår

Den här veckan har Troll och jag hållit en bra nivå på träningen. Det blev totalt så här:

Troll: Två pass löpning 2,5 km, tisdag och lördag. Två pass simning 29 + 30 minuter, onsdag och söndag. Ett spår i rätt så tuff terräng, ca 500 m med 3+1 apport, lördag. Sjukgymnastik x flera, balans på boll, slalom mellan mina ben och knuffar på rumpan, både på ett och två ben.

Han har sprungit fint och inte varit halt eller stel efteråt. Ska se hur det ser ut ikväll efter både simning och löpning i helgen. Han har så grymt mycket bättre ork i spåret, vilket framför allt märks på att han flåsar betydligt mindre efteråt och slutar flåsa snabbare. Det märks även i poolen, där han slutar flåsa snabbare. Han fick simma nästan 3 minter i streamern idag  och på slutet blev han trött, men han återhämtar sig snabbt. Linnea lade spåret  åt Troll och använde två av hennes pinnar som inte öht luktar av mig, samt två av mina pinnar. Vi körde direktpåsläpp eftersom det var mörkt(!) och han hittade alla apporter och gjorde det jättefint! En apport hade Linnea råkat tappa, så den låg lite elakt direkt efter är spetsig vinkel, men han tog den ändå!  Så himla duktig!

Hedvig: Två pass löpning 2,5 km, tisdag och lördag. Ett pass spinning, torsdag. Såhär vill jag att alla veckor ska se ut! Precis lagom med motion, jag hinner med det och jag känner ändå att jag gör något! Jag har tänkt utöka längden på joggingen såklart, ska bara kolla så att min höftjävel hänger med. Jag har haft ont efter att jag sprang igår, men det har varit mindre än sist. Vila funkar ju uppenbart inte. Jag ska till sjukgymnasten nästa vecka, så får vi se vad hon säger!

Jag och Linnea var ute och grillade innan vi spårade, mycket trevligt fast vi hade svårt att få till en vettig glöd.  Den var inte ens bra när vi gick hem, annars brukar ju glöd vara som bäst lagom när man är klar 🙂  Rocky och Tage spårade också, båda testade helt nya grejer! För Rocky var det första gången som han spårade annat än mattespår, dvs jag lade åt honom, och Tages allra första gång som han gick viltspår! Tage var helt fenomenalt duktig, jag har aldrig sett viltspår förut, men Tage såg ut som han gjort det varje dag i sitt liv!! Himla häftigt!! 😀

Publicerat på 18 januari 2009, i Hedvigs träning, Rehab, Simma, Spår. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Jogging, simning och spår.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: