Jogging och lydnad också!

Måste ju berätta att vi sprang igår också, lite mer än 2,5 km blev det, 3 eller 3,5 kanske. Båda hade bra ork och hade nog kunnat springa lite till 🙂 Min höft är lite bättre, den gör fortfarande ont, men mindre. Kanske går att få ordning på ändå… Troll klarar att springa fint, det syns inget på honom! Dock så var det HALT, lite läskigt att springa emellanåt, så vi fick springa på kanten och gå på de värsta ställena.

Sen blev det ett pass lydnad igår eftermiddag också. Jag hade inte så lång tid på mig och det är nog en bra grej 😉 Jag tog med mig rutan och dirapporterna ut och så körde jag kanske 5 minuter per moment. Rutan gick till att börja med dåligt, han springer runt en kon, vilket innebär att han kan hamna i rutan, men lika gärna utanför. Jag vill ju att han ska springa till mitten! Hade target där och ad honom gå dit och trampa och efter några gånger så sprang han till mitten direkt. Har ju tränat så lite på det så jag kan ju inte räkna med att det går perfekt, men det gick framåt iaf!

Dirapporterna tränade vi halvt i mörker. Han tog den högra klockrent, men valsade runt och hamnade i mitten när jag skickade vänster. Fick några bra skick åt vänster också till slut.

Totalt så blev det ett kvalitativt och bra pass. Inget av momenten sitter alls tillräckligt bra för att vara tävlingsbara just nu, men det gick framåt under passet! Ska försöka fortsätta såhär, gå ut och bara träna ett par moment och köra dom väldigt kvalitativt istället!

Publicerat på 21 januari 2009, i Hedvigs träning, Lydnad. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ni är såå hurtiga! Jag borde verkligen också ta tag i den hurtiga delen av mitt liv, suck…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: