Simning gång 21

Nu ska Troll simma en gång per vecka har jag bestämt. För att kompensera så springer vi istället!

Troll har lärt sig en del av Linköpings geografi, idag började han gnälla redan på Malmslättsvägen, några hundra meter innan man svänger in på Westmansgatan. Det är typ 1 km innan djurkliniken.. När vi kommer fram så skriker han så att passerande människor förmodligen tror att han är svårt skadad, eller att jag kört hela vägen med hans svans klämd i bakluckan. Svårt att få tyst på honom är det ju, jag måste bli ARG. Jag kan dämpa honom när han hoppat ut ut bilen iaf…

Idag simmade Troll 3×10 minuter, 2,5 minut i streamern. Han orkade bra och simmade fint! Duktigt kille 😀

Publicerat på 21 januari 2009, i Rehab, Simma. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Simning gång 21.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: