Det blev springa ändå :P

Jag och Troll tog ett varv i skogen ändå, det var halt så att vi fick gå på en del ställen, annars gick det att springa i spåret/hoppa framåt i kanten 😛 Jäkla knäpp man är egentligen, men har jag kommit igång med att springa 2 ggr per vecka så vill jag ju inte bryta det! Vi sprang ca 3,5 km och det gick lätt och bra!

Sen tog jag ett kort lydnadspass med Troll på en väldigt blöt och på sina ställen hal gräsmatta. Jag ställde ut rutan på ett någorlunda torrt ställe utan is och skickade med target i mitten. Han gjorde faktiskt helt rätt alla gånger 😀 😀 Jag ställde honom kanske 15 m från rutan och gick ifrån en bit själv, jag vill inte skicka till konen först, för jag tror att det är så att han blandar ihop rutan med konen… Han springer ju runt en kon på båda ställena, vilket jag ju inte riktigt vill. Nu tänkte jag undvika konen innan rutan och köra med target så han har rätt känsla i kroppen och söker sig direkt till mitten av rutan innan jag gör det svårare. Dirapporterna gick också mycket bättre, får ju säga att han fattar snabbt! Han gjorde fel på ett högerskick, mest för att han var säker på att jag skulle skicka vänster, annars gick det kanon! Några små små ljud kommer, men jag vill inte att han ska ta åt sig på fel saker om jag säger åt honom, så han får hållas för tillfället.

Jag har shoppat skor och mat idag! Köpte ett par Salomon gore-texskor som jag tänkt ha på hundpromenader. Dom ska vara helt vattentäta och var  nedsatta från 899 kr till 599 kr. Dessutom hade jag 20 % rabatt OCH bonus att ta ut, vilket gjorde att jag betalade 69 kr för dom.. 🙂 Snacka om billigt! Sen köpte jag ett par skor och ett träningslinne att ha när jag kör spinning också, så nu är jag färdigshoppat för det här månaden 😛 

Ikväll ska jag och Anna se Australia, efter recensionen av EvaMarie så ser jag verkligen fram emot det!!

Publicerat på 24 januari 2009, i Hedvigs träning, Lydnad. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Det blev springa ändå :P.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: