Korrektur och jobb

Jag fick ett mail häromdagen att jag ska hämta mitt exjobb för korrektur innan trycket! Jag blev väldigt glatt överraskad för jag trodde bara att mitt exjobb skulle exixtera i pdf-form. Men nu ska det bli en tryckt liten bok 😀 Nu har jag fått in alla poäng också, så nu kan jag ansöka om examen, får fixa allt skolrelaterat på tisdag eller så!

De senaste dagarna så har jag varit på spinning, Troll har varit hos Åsa, träffat och lekt med Isa och för typ första gången i sitt liv inte kommit på inkallning (!?!), träffat och lekt med Isa igen och så varit ute med Ida på promenad (Ida brukar ju gå ut med Troll när jag jobbar heldagar). Det var mitt i lek med Isa som Åsa och Frida ropade på honom och han nog helt enkelt inte registerade att någon ropade på honom utan bara fortsatte springa… Han har ju knappt fått leka på hela året, så det är ju vansinnigt roligt att få springa med en annan bc och bara springa springa springa!!!

Det har inte blivit så mycket träning egentligen för Troll, lite lydnad bara. Det är så halt så att jag knappt vågar göra någonting just nu. Skulle ju behöva fortsätta med rutan och dirapporterna, men det hänger på att det finns en gräsplätt utan förrädiska isfläckar. Idag ska jag se om det är möjligt att springa i spåret, men risken är att det bara är is med vatten över.

Nu ska jag åka och storhandla såhär lagom när jag fått lön, kylen är rätt så tom..

Tjupp!

Publicerat på 24 januari 2009, i Hedvigs träning, Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det är verkligen isgata i rydsspåret nu.. Vi gick mest i skogen igår underpromenaden för det gick inte att ta sig fram utan att stå på näsan någon annanstans.. Men idag regnar det ju så nu lär det väl försvinna helt.. bli slask istället =)

    Gilla

  2. Jag sprang Vidingsjöspåret igår och skulle INTE ge mig ut idag… Igår var det iaf torrt, nu är det blankis med vatten på…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: