Sjukgymnastbesök och milen

Idag var jag hos sjukgymnasten fär min höft och rygg. Berit, som min sjukgymnast heter är väldigt duktig och hon listade rätt snabbt ut att mina besvär kommer från ryggen. Jag är stel som en planka när jag böjer mig bakåt! I dom andra rörelserna var jag ganska mjuk i ryggen och jag har inga problem att nå golvet när jag lutar mig framåt. Men i svankande rörelser så går det inte! Nu ska jag låta bli att springa ett tag (som jag nog inte kan hålla mig ifrån, för Troll behöver ju springa och jag VILL ju göra det! Sen har jag fått övningar som ska utöka rörligheten i ryggen och som ska stärka musklerna runt höfterna. Idag när jag springer så tar ryggen stopp när jag behöversvanka i steget och då tar musklerna runt höften stryk istället.

Jag hade tänkt att springa idag, men då blev det milen istället med Johanna och Frida! Det var sex hundar med på promenaden eftersom jag passade Signe och Lovis idag också, så folk undrade vad det var för hunddagis som var ute och gick 🙂 Hundarna var lite lagom trötta när vi kom hem sen och sov gott!

Nu sitter jag på jobbet och det går halvbra. Trögt nu. Tyvärr går det ju trögt för alla, även den stora uppdragsgivaren, vilket gör att jag inte vet än om jag har jobb efter andra veckan i februari. Just nu vet jag alltså inte om jag kommer vara arbetslös efter den 15 februari… Drygt som fa*n! Är det någon som vet något jobb till mig, så hojta tack!!

Kramelikram!

Publicerat på 27 januari 2009, i Hedvigs träning, Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sjukgymnastbesök och milen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: