Internet, spinning och simning gång 22

Mitt internet har strular i två dagar och jag blir fullständigt galen! Jag behöver internet och det är förstås frustrerande när det inte fungerar, men det som gör mig TOKARG är att det inte går att få tag på min internetleverantör! Alltele heter dom för ni som eventuellt funderar på internetleverantörer och dom SUGER på kundkontakten! Det går helt enkelt inte att få tag på dom. Jag satt i telefonkö i 80 (!!) minuter för att ta mig från köplats 4 till köplats 2. Sen bröts det! Det verkar som att dom har 1 person på felhanteringen, eller kanske ingen? Det känns inte helt orimligt att enda anledningen till att jag flyttas framåt i kön är för någon före mig till slut tröttnat… Jag har dessutom skickat meddelanden i deras formulär på alltele.se, men dom svarar inte. Dom har fortfarande inte svarat på mina meddelanden som jag skickade för 2  och 6 månader sen, så det vore nog att förvänta sig för mycket om jag skulle få svar på detta. Jag undrar hur jag ska kunna säga upp abbonemanget sen???

Idag har jag varit på spinning, orkade bra idag, men är trött nu. Måste ta tag i hundpromenerandet, men det tar emot!! Det är inte bara jag som motionerat i veckan, Troll simmade 3×10 minuteter igår. Han fuskar i streamern och simmar vid sidan av den, bushunden. Jag skulle nog säga att han är frisk nu med tanke på hur mycket han motionerar, med jogging, simning, promenader och lydnadsträning. Även vallningen går ju bra! Det enda som jag inte vågat mig på är agilityn, och anledningen är mycket att det bara är ridhusträning som gäller just nu och då är det svårt att bara köra lite och kvalitativt. Lite svårare att vara noga med uppvärmningen också. Så vi väntar tills hindren kommer ut igen, eller tills isen är helt borta på hundungdom, som ju har några hinder ute.  

Jag tränade lite lydnad med Troll igår kväll och det gick hyfsat. Han gör fina inkallningar och snygg fjärr. Ramlade fram lite i fria följet eftersom vi inte kört på ett tag, men överlag bra. Skaplig dumruta också! Sen körde jag lite foundationövningar också och Troll sprang som en dåre och fattade alla svängar. Vi tränade framåt också, mot en boll och JÄKLAR vad han redan kunde den leken fast jag inte minns att jag kört den så? Han laddade och sprang som jag vet inte vad! Ska nöta det ordet så det sitter bättre i agilitysituationen sen!

Publicerat på 29 januari 2009, i Hedvigs träning, Just nu, Lydnad, Rehab, Simma. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Troll lär ju va i bättre form än nånsin nu känns det som! 🙂 Vi håller alla tummar och tassar för att det även ska hålla i agilityn! Ses i morrn… kram/Johanna Moa och Manne

  Gilla

 2. Jag förstår dig, för jävligt när det inte funkar! Been There Done That! Har haft problem med bredbandsbolaget massa ggr…

  Lycka´till iaf!!! =)
  Med vänliga hälsningar Daniel!!

  Gilla

 3. AllTele suger verkligen. Jag hade telefonabonnemanget för dem tidigare och fick säga upp det 3ggr! (alla sa att nu är det klart, tills jag nästa månad ändå fick en räkning :-/). Aldrig mer dem!
  Vågar man sig på att kalla Troll friskförklarad? Helt underbart! Hoppas att det blir en varm vår snart 😉

  Gilla

%d bloggare gillar detta: