Utbildning!

Idag fick jag ett glädjande besked 🙂 🙂 ! Jag får nämligen gå på utbildning nästa vecka för att sitta på bilprovningen! Det är alltså kundtjänst det är frågan om och det kan ju vara skönt i omväxling till försäljning. Dock mindre pengar eftersom man inte får provision… Jag blev himla lättad ändå, inte alls kul att bli av med jobbet när man varken har uppsägningstid eller möjlighet att få a-kassa eftersom jag inte ens jobbat i 4 månader. Så nu är jag glad 😀

Undrar också om någon känner för att hänga med till Karin den 10e, 11e eler 12e februari?? Vet inte vilken dag exakt än.

Kramelikram!

Publicerat på 29 januari 2009, i Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Blev det inget hos Karin på tis?
    Jag hänger gärna med om jag inte jobbar, får reda på det
    i början av nästa vecka.
    Grattis till jobbet =)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: