Pussel

Det där med att ha hund och jobba mycket innebär en del pusslande! Den här veckan har Lovis och Signe bott hos mig måndag fm, måndag kväll-tisdag em, samt torsdag! Idag blir Troll hämtad av Åsa, som sen, tillsammans med hundflock,  kommer till Linnea på vårt sektionsmöte ikväll! Nästa vecka så ska Troll passas av Ida en dag och dom andra av Åsa, det blir lite skjutsande fram och tillbaka, men det brukar lösa sig! Tack alla som hjälper mig med Troll, det är tur att ni finns 😀 😀 !!

Ikväll ska vi diskutera (bland annat) etikreglerna som SBK tagit fram. Dom krockar en hel del med hur agilitytävlingar funkar och det skulle bli väldigt svårt att ha tävlingar om de går igenom. Det har stormat lite på listan om dessa regler, det ska bli intressant att sammanfatta det och förhoppningsvis komma med lite egna idéer ikväll!

Publicerat på 30 januari 2009, i Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Pussel.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: